5 gadgets der gør din træning lidt smartere

5 gadgets der gør din træning lidt smartere

Når det kommer til træning og det at komme i form, kan der være mange ting der står i vejen for at man når sit mål. Man kan dog med fordel inddrage gadgets i sin træning og lettere opnå sine mål. Her følger 5 sådanne gadgets.

Løbearmbånd – back to basics

Når det kommer til gadgets og træning, er en oplagt løsning til at inkorporere sin smartphone i træningen. Der er en masse apps der kan hjælpe med at forbedre ens træning – hvad end det så er man træner. Med et løbearmbånd kan du have din telefon med på din træning uden at den er i vejen.

De fungerer typisk også godt til andet end løb. Du kan have din telefon med på cykelturen og måle dine fremskridt, eller bare bruge den til at spille musik i fitnesscenteret. Et godt bud på et alsidigt løbearmbånd er iArmbånd Running der kommer i flere farver. Armbåndet dur til mange telefoner, og har udover lomme til telefonen, en mindre lomme til en nøgle eller penge.

Touch-handsker – træn al slags vejr

Et af de store problemer når det kommer til træning i Danmark er, at vejret sjældent er på træningens side. Regn, vind og kulde kan alle være demotiverende faktorer når det kommer til træning. Hvis man ønsker at træne hele året og ikke bare træne indendørs, er det derfor vigtigt at have træningsudstyr til alt slags vejr.

Et godt par træningshandsker er i denne henseende en god anskaffelse. Cevapros Winter Warm Gloves er et godt eksempel. Disse vindtætte handsker kan bruges til al slags træning, fra løb til cykling. Desuden kan de bruges med touchscreens, så du slipper for at få hænderne ud i kulden når du skal vælge løbeplayliste.

Smartwatch – track din træning nemt

Selvom smartphonen nok er den mest brugte trænings-gadget, er mange også begyndt at bruge smartwatches i deres træning. Fordelen er at det er lettere at have med og kan mange af de samme ting en smartphone kan – give feedback på træning, spille musik etc.

Mest populær er selvfølgelig AppleWatch, men der er mange alternativer – særligt når det kommer til træning. Fitbit er et godt eksempel på dette. Firmaet leverer både deciderede smartwatches, men også trackers, altså armbånd der kun fokuserer på træning. Fælles er dog en utrolig detaljeorienterethed når det kommer til træning.

Smartvægt – tab dig på den smarte måde

Smartløsninger bliver mere og mere hverdag for flere og flere. Dette gælder også træning og vægttab. Træning og vægttab kan være svære at finde hoved og hale i. Træning medfører ofte mere muskelmasse, hvilket kan betyde at man tager på, selvom man mister fedt. Her kan en smartvægt være en god ting at have.

Smartvægte kan nemlig måle både vægt, men også ting som fedtprocent og andet. På den måde har man et mere detaljeret overblik over sit vægttab. Beurers BF 700 kropsanalysevægt er en god smartvægt. Den gør det muligt at holde styr på sine kropsmålinger, blandt andet via sin smartphone, der modtager alle målingerne.

Trådløse høretelefoner – lad ikke ledninger komme i vejen

De fleste lytter til et eller andet når de træner. Hvad enten det er podcasts eller musik man har i ørene, kan de rigtige høretelefoner gøre en kæmpe forskel. De skal helst være lette og sidde godt i. Flere er desuden gået over til trådløse høretelefoner, da man slipper for at have ledninger i vejen når man træner.

Sports Bluetooth Magnet In-Ear høretelefoner er fremragende træningshøretelefoner til prisen. Høretelefonerne kommer i flere farver, er lette og sidder godt i øret. De har batteri til op til 6 timers musik, og hænger sammen så du let kan tage dem ud efter træning uden at miste dem.