Mere tid til træning med et koncept til livsnydere

Mere tid til træning med et koncept til livsnydere

Artiklen indholder reklame

Som dansker elsker vi at være  omkring vores kære, og en af måderne at gøre det på, er blandt andet ved at vi inviterer dem hjem og laver en stor dejlig middag og hygger en hel aften.

Som motions entusiast kan det være svært at få plads til det hele, fordi vi elsker at komme ud og få adrenaline i kroppen og få frigivet nogle endorfiner, som giver også en tilfredsstillet følelse indeni. Derudover er det jo også det at have en krop og være godt tilpas, som sikrer, at vi som mennesker har selvtillid, hvilket i sidste ende er med til at give os et gladere sind.


Du kommer hjem fredag efter arbejde kl. 17, og dine gæster kommer kl. 18.30 – normalvis er du rigtig stresset over at skulle til at hjem og stå i køkkenet og forberede den gode mad du gerne vil servere for dine gæster. Samtidig skal du også en tur i bad, og du ville allerhelst have nået og løbe en tur, eller været en tur forbi det lokale fitness center, så du slap for at skulle have så dårlig samvittighed over, at du ikke er kommet ud og motionere i dag.

ChefMade er en madtjeneste, der sender en kok fra lige den restaurant, som du ønsker, hjem i dit køkken og gør klar, mens du får tid til alt det, du gerne vil, inden dine gæster kommer. Der skal være både plads og tid til at hygge omkring dine gæster, og det har du muligheden for, når du lader ChefMade tage sig af maden.


Konceptet er super nemt, og du skal faktisk bare send en forespørgsel på hvornår, hvor mange kuverter, og restaurant til dem – så ringer de til dig for at koordinere det hele for dig.

Fasthold lysten og humøret til din træningsrejse

En del af at fastholde lysten til sin træning, er at man ikke bliver spoleret i sin daglige rutiner. Derfor er det vigtigt, at man ikke bryder den, da det er meget svære at komme i gang igen.

En af de største grunde til, at vi ikke forbliver kontinuerlige i vores vedligeholdelse af vores form og træning, er ganske simpelt at vi ikke planlægger vores dagligdag godt nok. Det handler om at få sat nogle rammer for de rum, hvor man får tid til tingene i en hverdag, hvor der måske tit er børn med.

Det er blandt andet tit en mulighed at få trænet om morgenen, inden man tager afsted på arbejde. Ofte er det et kaos, når man vender hjem fra arbejde igen, efter at man har handlet med børnene under armen. Før børnene er blevet puttet og du atter har plads til at trække vejret, så har klokken rundet 20:00, og træning er umiddelbart det sidste, som du og din krop har lyst til.