Drik din espresso i haven og træn udenfor

Drik din morgenkaffe i haven og træn udenfor
Drik din morgenkaffe i haven og træn udenfor

Der er flere og flere der begynder at træne hjemme fordi de gerne vil spare tid og penge på træningen i træningscentret. Derfor kan du med fordel tage din kaffe med ud i haven og få lavet din træning udenfor, så du både kan spare penge og tid på din træning, ved at du slipper for at tage i træningscentret hver gang.

Køb den nyeste espressomaskine for bedste kvalitet

Køb den nyeste espressomaskine for bedste kvalitet
Køb den nyeste espressomaskine for bedste kvalitet

Der er flere og flere forhandlere der producere espressomaskiner i lav kvalitet, fordi de på den måde koster mindre end nogle af de dyre mærkevare, og derfor er der mange kunder der falder i fælden, og ender med at skulle udskifte deres nye espressomaskine indenfor få år. Derfor har Kaffe-eksperten.dk lavet en espressomaskine test for at finde ud af hvilken der den bedste.

Koffein er godt for træningen

Koffein er en af de ting der gavner din træning, som findes helt naturligt og ikke kræver at du skal proppe dig med en masse pre-workout fyldt med en masse ingridienser der ikke nødvendigvis er gode for din krop. Derfor kan du med koffein sørge for at holde dit energi niveau i kroppen højt.

Der er mange der bruger koffein inden at de skal over og træne for at give dem energi, men du kan med fordel også vælge at tage det inden du skal ud og lave konditionstræning da det tyder på at der er en bedre effekt på den form for træning ved indtagelse af koffein, og her er espresso trods alt den form for kaffe som indeholder mest koffein.