7 mirakel kosttilskud og vitaminer til vægttab

7 mirakel kosttilskud og vitaminer til vægttab

Jeg har aldrig nogensinde kunne lide ideen om at tage piller, lige siden jeg var helt lille. Når jeg havde hovedpine og min mor gav mig panodiler, så sagde jeg altid at jeg ikke vil have dem. Jeg kunne få det bedre, helt af mig selv.

Denne attitude fik mig igennem voksenårene. Det var ikke før jeg begyndte at lægge mærke til mit helbred lidt mere som ældre, at jeg indså at jeg var nødt til at få de rigtige vitaminer og mineraler til min krop.

At tabe sig, handler ikke kun om at træne og stoppe med at spise chips længere. Det handler om at få de rigtige ting i systemet, så din krop fungere ordentligt. Menneskekroppen er ikke programmeret til at blive fed. Men mange af os ændrer dog denne programmering uden at vi faktisk tænker over det, og ender med at tage mere vægt på, end vi måske har lyst til.

Disse kosttilskud som jeg beskriver her i artiklen, vil hjælpe din krop med at komme tilbage på rette spor.

Kosttilskud og vitaminer til vægttab

Der findes mange produkter derude som garantere at de kan hjælpe dig med at tabe dig, men her har vi faktisk fundet nogle af dem der kan få dig til at opnå et vægttab. De er velovervejet og når du har læst listen kan du komme ordenligt igang med dit vægttab.

Proteinpulver

Protein er nødvendigt når man er i vægttabs processen. Når din krop har mere protein, så kommer den til at afbrænde kalorier hurtigere. Den metabolisere proteiner hurtigere, end den gør med kulhydrater og fedt. Det er sandt at din krop brugere kulhydrater og fedt som energi, men når du ikke er aktiv, så vil din krop lagre de ekstra kulhydrater og fedt, som får dig til at tage på i vægt.

Proteinpulver hjælper dig med at opbygge muskelmasse og vedligeholde musklerne. Når din krop vedligeholder musklerne, så kan du gøre således at din krop ikke har plads til fedtet. Opbygning af muskelmasse eliminerer fedt.

Grunden til at proteinpulver er blevet så populært, er fordi det hjælper dig med at opnå dit daglige behov for protein. En masse af os får ikke den daglige mængde protein igennem vores almindelige kost. Proteinpulver giver os det ekstra protein, som vi måske har brug for og sandsynligvis en smule ekstra til dem af os der er meget aktive.

Whey proteinpulver bliver mere og mere populær og vil forsætte med at være populært, fordi det er ideelt til dem der ønsker både vægttab. Det har en masse aminosyrer som kan blive absorberet hurtigt i kroppen, så du kan drage fordel af proteinpulveret hurtigere.

Når du tager proteinpulver, så bør det gå hånd i hånd med at træne. Når whey protein pulver bliver kombineret med træning, så vil du kunne tabe dig og fjerne fedt, mens du med en streng diæt også kan opbygge ren muskelmasse.

Vi anbefaler proteinpulver til dig.

Glutamin

Dette er en aminosyrer som spiller en vigtig rolle i et vægttab. Glutamin hjælper nemlig din krop med at opbygge proteiner. Når den gør det, så kan du nemlig vedholde mere muskelmasse. Det er muligt at hvis du mangler glutamin under dit vægttab, så kan det faktisk modvirke at du tager dig.

Når din krop ikke har nok glutamin, så starter den med at nedbryde musklerne for at få den nødvendige mængde aminosyrer som den har brug for. Nedbrydningen af muskler, vil føre til tab af muskelmasse i stedet for at fedtet bliver nedbrudt.

Glutamin kan hjælpe med at give dig et højere energiniveau, mens den på samme tid kan gå forbi kroppens insulinskabte fedtlagre. Det betyder at glutamin faktisk ikke bliver en del af kroppens fedt lagre, men at din krop stadig kan bruge glutamin som energi.

Derudover så modvirker glutamin også med lagringen af fedt i kroppen. I stedet for at din krop forsøger at lagre fedt fra bestemte kilder i din krop, så vil glutamin hjælpe din krop med at komme af med det.

Hvis du leder efter et glutamin kosttilskud, så er du dækket godt ind med dette glutamin.  

Fiskeolie

Vær klar til nogle Omega-3 fedtsyrer. Det lyder ikke som noget, der kan hjælpe dig med dit vægttab, men det har faktisk nogle virkeligt fantastiske fordele som det ikke er så mange der kender. Disse fedtsyrer som bliver fundet i fiskeolie, hjælper både med vægttab, kolesterolbalancen og hjertets sundhed. Som du kan se, så er der mange fordele ved at have fiskeolie i dit liv.

Med dit vægttab, så vil Omega-3 hjælpe med at få cellerne til at afbrænde fedt. Dine celler begynder at angribe fedtet på din krop. Du vil i teorien kunne slippe afsted med ikke at træne (selvom det naturligvis fremmer dit vægttab).

Fiskeolie er kendt for at mindske appetit og minimere fedtlagene i kroppen. Det hjælper med at give dig en følelse af mæthed i længere tid. Når dette sker, så har du ikke lyst til at spise så meget som du normalt gør. Når det er sagt, så betyder det dog ikke at du ikke har lyst til at spise det næste måltid, men du kommer til gengæld til at tage nogle mindre portioner.

Din insulinfølsomhed vil også mindskes med fiskeolie. Ikke alt det fedt du spiser, vil blive lagret som fedt i din krop. Dette betyder at din vægt forbliver den samme, selvom du ikke rigtigt laver det helt vilde.

Der er ikke en masse mad derude, som er rigt på fiskeolie og Omega-3 så det anbefales at man tager fiskeolie kosttilskud som dette, hvis du vil forøge indtaget at det.

D-vitamin

En krop som mangler D-vitamin vil begynde at konvertere sukker til fedt i stedet for energi lige med det samme, så det kan blive lagret og brugt som energi senere.

Du kan få din daglige dosis D-vitamin ved blot at stå ude i solen i noget tid, men nogle gange er det ikke nok for folk. Det er derfor at mange tager D-vitamin kosttilskud. D-vitamin forbindes med overvægt og ved mangel på D-vitamin kan træthed også medføre, som naturligvis også er skidt når man i forvejen er i kalorieunderskud. Underskud af D-vitamin betyder ikke at man ikke er udenfor nok, men det er ofte også at man simpelthen bare ikke får nok af vitaminet i den daglige kost.

Hvis du har nok D-vitamin i dit system, hjælper også din krop med at absorbere kalcium. Kalcium spiller også en vigtig rolle i et vægttab.

Selvom du ikke nødvendigvis har brug for at tage D-vitamin for at hjælpe dig med dit vægttab, så vil det helt bestemt hjælpe dig. Hvis du vælger ikke at tage dette kosttilskud, så sørg for at spis den rigtige mad som indeholder meget D-vitamin, så du ikke skal bekymre dig om at din krop konvertere sukkeret du indtager til fedt.

Kalcium

Vi kan alle huske at vores forældre fortalt os, at vi skulle huske at drikke mælk, så kunne vokse op og få store og stærke knogler. Jamen det er fordi der er kalcium i mælk.

Som voksne så spiller kalcium en lige så stor rolle i vores kroppe, som dengang vi var børn. Selvom kalcium ikke kommer til at have særligt meget effekt på vores knogler når vi er fuldt udvokset, så vil det spille en rolle i vægttab.

En diæt som er rig på kalcium vil hjælpe med at få din krop til at afbrænde flere kalorier på en almindelig dag, end den normalt ville. Når man kombinere det med de nødvendige kalorier, så kan man forøge kalorieforbrændingen med omkring 350 kalorier om dagen.

Kalcium også kendt som kalk, kombineret med en diæt med mindre kalorier, vil lede til et større vægttab. Din krop vil afbrænde omkring 1750 kalorier om dagen på en almindelig dag uden nogen former for træning. Så hvis du er typen der ikke hele tiden kan træne, så vil en diæt som er rig på kalcium hjælpe dig med at bekymre dig mindre om din vægt.

 

L-Carnitin

L-carnitin er en aminosyre som bliver syntetiseret fra lysine og methionine.

Dette aminosyrer overføre fedt til dine celler i kroppen, så de kan blive konverteret til energi.

Igennem denne proces, så vil carnitin undertrykke din appetit. Så mens din krop begynder at afbrænde fedt, så vil du ikke længere føle dig sulten.

Hvis din krop mangler carnitin, så vil den begynde at lagre fedt i stedet for at afbrænde det. Dette er præcist det modsatte af hvad du gerne vil have der sker. Når du er på jagt efter vægttab, så bør dette kosttilskud være en nødvendighed i dit vægttab.

B12 vitamin

B12 vitamin spiller en vigtig rolle i din krops røde blodcelle produktion. Ved at mangle B12 vitamin, så vil du blive anæmisk (oplevelse af blodfortyndende effekt i kroppen, grundet mangel på røde blodceller).

Hvis du får nok B12 vitamin, så vil det hjælpe med at holde dit blodtryk reguleret. Dit blodtryk kan blive meget lavt, hvis du har mangel på B12 vitamin. Dette er hvad der sker, hvis du har tyndt blod.

B12 vitamin vil ikke alene hjælpe dig med at tabe dig. Det hjælper blot din krop med at absorbere nogle bestemte næringsstoffer. I stedet for at disse næringsstopper bliver fedt, så vil B12 vitamin hjælpe med at lave dem om til energi, som din krop kan bruge.

Dette vitamin kan blive taget på mange forskellige måder, men den meste kendte måde at tage det på er i pilleform.

Gør det til en vane

Med disse 7 kosttilskud, så er det vigtigt at du gør det til en vane at indtage, ellers så vil du ofte kunne glemme det. Derfor er en god rutine din bedste ven, når du begynder på daglige kosttilskud. Det er ikke sikker at du behøver alle disse overstående kosttilskud, men hvis du vil gå all in med dit vægttab, så vil de helt klart hjælpe dig i jagten vægttabet, men du kan også vælge nogle af de kosttilskud som du mener er de vigtigste og så starte stille og roligt ud.

Held og lykke!