Styrk din biceps med håndvægte

Styrk din biceps med håndvægte

Er du på udkig efter nogle nye håndvægte, men er i tvivl om, hvilke du skal vælge? Så læs med her og få tips til, hvilke typer af håndvægte, du kan vælge imellem til din hjemmetræning.

Hjemmetræning er populært. Det er et godt alternativ eller supplement til træningen i fitnesscenteret. Hvis du gerne vil opbygge et træningsstudie derhjemme eller bare vil have et par redskaber, så du kan holde formen, hvis det ikke er muligt at træne i dit lokale træningscenter, så er et par solide og gode håndvægte sagen.

Håndvægte kommer i forskellige typer og former. Du skal beslutte, hvilke håndvægte, der passer bedst til dit behov. Lad os se nærmere på de forskellige typer nedenfor:

  •       Håndvægte af gummi
  •       Professionelle håndvægte
  •       Justerbare håndvægte

Hvis du gerne vil have et par håndvægte, som er nemme at håndtere og skader dit gulv, hvis du skulle tabe dem, så er håndvægte af gummi at foretrække. De er ligeledes sekskantet, så de ikke kan trille. Du kan få dem fra 2 kilo op til 45 kilo, så der burde være en som passer til dig uanset, hvor langt du er din træning.

Hvis du derimod leder efter de håndvægte, som også bruges i træningscenteret, så skal du gå efter de professionelle håndvægte. De er super solide og nemme at holde rene – og så kommer de fra 2 til 50 kilo. Hvis du derimod gerne vil have lidt afveksling, så skal du nok gå efter de justerbare håndvægte. Her kan du justere eller skifte vægten, som det passer dig. Når du skal vælge håndvægte, så kan det være en god idé at spørge en personlig træner til råds, så du ved, hvad du skal gå efter. På den måde er du sikker på at få nogle håndvægte, som passer til dig og dine behov.