Kom i form til det nye årti

Kom i form til det nye årti

Selvfølgelig er det ikke kalenderen, som skal bestemme, at «nu skal vi i form». Men af og til (og ofte) har vi brug for et kærligt spark bagi, og en reminder om at passe lidt på os selv.

Hvis du gerne vil i bedre form, så er det sådan set bare at komme i gang.

Indholdsfortegnelse

Kom i gang

Det kan hurtigt virke lidt uoverskueligt at finde rundt i hele sundhedsverdenen. Der er ingen som siger, at du skal give op på forhånd fordi, at din hverdag lige nu ikke tillader, at du kan opfylde alle kravene. Hvis vi ikke i forvejen praktiserer det, så vil sundhed i starten kræve ret meget af os. Det er en livsstil, og det er vaner, som skal ændres. Lige som alle andre vaner, så kan det tage tid at bryde mønstret, og det vil være en klar fordel, hvis man prøver at implementerer en af tingene ad gangen.

Søg inspiration hos CSL.dk, så du kan blive klogere på hele sundhedsverdenen og de ting, som du skal og burde være opmærksom på.

Om du vælger at forsøge at gøre det hele selv, eller om du vurderer at du har brug for en coach, kostvejleder eller personligtræner for at komme på rette vej, så er det tidsmæssigt og økonomisk den bedste investering, som du kan lave.
Vi skal bo i vores kroppe hele livet, og det er vigtigt, at vi respekterer dens grænser.

Sørg for opbakning

De fleste ting i livet er nemmest og sjovest, hvis vi er flere om det. På samme måde kan det være nødvendigt med den rette opbakning, når det kommer til en livsstilsændring.

Det er svært at spise broccoli og kog kylling hver eneste dag, hvis hele din familie synes, at det er noget pjat og forsat vil leve af takeaway og fredagsslik.

Dit valg og din ændrede livsstil skal selvfølgelig ikke ”gå ud over” din familie. Det er ikke fordi, at I alle sammen skal ændre hele jeres hverdag bare fordi, at du har fået en ny idé. Men støtte betyder alverden for os mennesker, og vi jagter i høj grad anerkendelse.

Kender du en, som er i gang med en ændring i deres liv også, så vis din støtte og opbakning. Hos idegryden.dk kan du finde personlige gaver til alle lejligheder og indenfor alle emner og interesser.

Oplevelser sammen kan være en god måde at vise sin støtte på. Har du selv brug for den derhjemme, så foreslå din familie, at I tager ud og klatre, går en lang tur i Dyrehaven eller noget helt tredje, som passer ind til din nye aktive hverdag. På den måde kan I være sammen om det på en sjov måde, og de andre savner nok ikke slik foran tv’et i de få timer.

Restitution

Du er endelig i gang, og det betyder også oftest, at vi gerne vil give den fuld gas, og at vi gerne vil se resultaterne så hurtigt som muligt.

Det er dog ikke sådan, at jo hurtigere det går, desto bedre er det. Når du er i gang med en livsstilsændring, så tager det den tid, som det tager. Kroppen skal lige så stille følge med, og jo mere restriktive vi er, jo sværere er det at holde på den anden side.

Du kan blive guidet til en god start og gode træninger hos netfysioterapi.dk hvor, at de tester og laver indhold målrettet dig.

Derudover så skal du huske at slappe af!! Det er så vigtigt.

Vi restituerer bedst, når vi sover. Når vi sover, så har kroppen fri mulighed for at reparerer og forbedre sig selv. Vi evaluerer dagen, og vores hoved bliver klar til en ny dag.

Søvn er fysiologisk en nødvendighed, og for at dagene kan hænge sammen, så skal vi arbejde på nætterne.