Hold dig i form i julen – Sådan gør du

julesweater

Elsker du også juledagene, grundet den ekstra hygge, og især julemaden, så er der du ikke alene. Men især i juleperioden er der et problem som mange møder, som hedder de ekstra kilo. For i juledagene, så er der utroligt mange der får nogle ekstra kilo på kroppen, som er svære at komme af med igen, fordi man over en hel måned bare spiser, og spiser. Men du kan faktisk godt holde dig i god form i juledagene, og det er faktisk ikke særlig svært. Her vil vi vise dig 3 måder der er lette at holde sig i form i juletiden.

Vælg dine kulhydrater med omhu

Det er ikke alle der har problemer med at tage på i julen, men langt de fleste oplever at tage på i juledagene. Derfor er det ofte en god ide at man husker at vælge at spise sine kulhydrater med omhu, så du vælger at spise dem på de bedst mulige tidspunkter, samt du bruger tid på at vælge hvilke kulhydrater du skal vælge og spise. Her bør du vælge nogle af de tunge kulhydrater som kulhydrater fra havregryn, kartofler, fuldkornspasta osv. Disse giver en bedre mæthedsfølelse, så du får mindre lyst til at spise slik og søde sager om aftenen.

Hold varmen under løbeturen med en julesweater

julesweater

Det er generelt en god ide at tage ud og løbe i juletiden, for det er i den periode, hvor man ofte kommer til at få lidt for mange kalorier i forhold til det antal som kroppen har brug for. Men eftersom at der ofte er koldt, så er julesweaters helt ideelle til at holde varmen med. Der er især mange kvinder som døje med at fryse om vinteren, hvor en julesweater til damer er helt ideelle til deres enten løbeture eller gåture om vinteren kunne blive en del sjovere og mere julede med en julesweater.