Kom i form med den rette træning og sport

Kom i form med den rette træning og sport

Du har besluttet dig for, at du gerne vil i bedre form. Du er træt af at alle dine cykelture udløser svedeture og at det altid er dig der hiver efter vejret, når du når anden sal. Dette skal være slut. Når du skal i form, så handler det fundamentalt om at finde en træningsform og en sport, som tiltaler dig. På den måde er dit kommende vægttab og styrke ikke kortvarigt, men langsigtet og en del af din nye livsstil. Det helt nye træning -og behandlingshus i Vejle har nu gjort det muligt for dig, at finde præcist det, som passer til dig og dine ønsker. Læs med herunder og se, hvad du kan finde af gode træningsmuligheder.

Den almene fitnesstræning

Størstedelen af landets almene befolkning benytter sig af de lokale fitnesscentre rundt om i landet. Fitness er en hurtig og effektiv måde at få pulsen op, opnå vægttab og styrke. I dit lokale fitnesscenter, Motus Fit, i Vejle, får du mulighed for effektiv træning til at nå dine mål. Du kan benytte dig af de mange forskellige maskiner på egen hånd, booke en personlig træner eller gå på et cirkeltræningshold. Med andre ord får du her muligheden for at starte dit træningseventyr. Læs mere om de forskellige faciliteter på https://motusfit.dk.

Konkurrencesport

Er du ikke til fitnesscentre og tunge vægte, så skal du i stedet finde dig en sport, der fastholder dig lysten til at få kroppen rørt og komme i god form. Hos træning -og behandlingshuset i Vejle, finder du ikke blot fitness, men også holdsport så som golf, fodbold og cykling. Er du til præcision, og ønsker at komme i bedre goldform, så stiller Motus Fit fagprofessionelle til rådighed, som kan give dig den nødvendige vejledning for, at du kommer i topform. Er du derimod mere til at blive presset på åndedrættet, så skal tilmelde dig cykel -eller fodboldtræningen. Hér får du vejledning om, hvordan du udøver din sport bedst muligt uden skader. Det specielle ved Motus Fit er, at de har specialudviklet programmer der tager hensyn til skadesbehandling.

Fysioterapi

Når du begynder at træne mere målrettet og effektivt, så kan du nogle gange udsætte din krop for en belastning, som den ikke kan holde til. Derfor udbyder træningscenteret i Vejle også fysioterapi, som med professionelle fagfolk, hjælper dig til at behandle skader, forebygge dem eller genoptræne dem efterfølgende. Hos Motus Fit finder du specialister til netop din sport, hvorfor du får den rette behandling til at kunne nå dine mål. Book en samtale allerede i dag og se, hvilken hjælp du kan få.

Massage og akupunktur

Udover fysioterapi, så udbyder centret i Vejle også massage og akupunktur til dig. Massagen er særligt god til dig, som har et højt stressniveau og derigennem får spændte muskler. Med en professionel massage får du mulighed for at få løsnet op, således din træning er mere sund for dig. Endvidere kan denne behandling også være smertelindrende, så du mindsker dine gener ved træning. Har du netop mange smerter, så kan akupunktur være løsningen for dig. Her indsættes nåle i huden, så påvirker muskler og led, således dine smerter mindskes betydeligt. Altså får du alt samlet i én pakke hos det helt nye træning -og behandlingshus i Vejle.