Man skal være i god form som vinduespudser

https://unsplash.com/photos/9gzU1mtTzWM

Cardio træning er hverdagskost for en vinduespudser. De klatrer massevis af ture op og ned ad stiger, og de pudser vinduer hele dagen lang. Det kræver uden tvivl en god form at være vinduespudser, men det kræver også hurtige lette bevægelser og en god balance. Armmusklerne bliver også bygget op i takt med, at flere og flere vinduer pudses rene.

Hos A-Polering arbejder vinduespudserne hurtigt. Højt tempo og masser af trapper er hverdag for de mange vinduespudsere, der hver dag udfører opgaver i felten. Med hundredevis af ture op og ned ad stigerne får vinduespudsere høj puls og mange kilometer i benene. Vinduespudsere har en aktiv arbejdsdag, der gør, at de kommer i god form.

Cardio træning på arbejde

Deres arbejdsdag indebærer både cardio træning og vægtløftning, når de løber frem og tilbage mellem bilen og stigen for at hente redskaber til vinduespudsningen. Men det kræver også en god balance, når man skal bevæge sig hurtigt og let på en rokkende stige. Derfor minder vinduespudsernes hverdag mest af alt om en tur i træningscenteret, hvor der er ture på løbebåndet eller balancetræning på yogamåtten på programmet.  

Som vinduespudser skal man også være god til at løbe, og det bliver man hurtigt. For vinduespudsere arbejder i et højt tempo, da de ofte har en stram tidsplan, som de skal nå. Derudover løber vinduespudserne frem og tilbage fra bilen og hen til stigen. Så går turen op ad stigen og ned igen. Når pudsningen er overstået, pakkes der sammen.

Intervaltræning er hverdagskost, når benene får et hurtigt hvil på køreturen til den næste villa. Og så starter rutinen forfra. Der løbes frem og tilbage mellem bilen og stigen i pendulfart, når vandslangen skal rulles ud. Og så starter klatreturene op og ned ad stigen forfra, og vinduespudsningen i hurtige bevægelser fortsætter.