Hvordan kan massage og en massage pistol hjælpe din træning?

Hvordan kan massage og en massage pistol hjælpe din træning?

Vil du gerne være mere effektiv under din træning? Og få mere ud af det, uden det giver dig ekstra spændinger og ømheder? Massage er en rigtig god ven, når du træner meget eller træner op til noget. Hvorfor, forklarer vi nærmere om herunder.

Massage kan være præstationsfremmende, hvis du planlægger det på den rette måde. For når du træner meget intensivt og gør det over en længere periode, sætter det sig som regel i kroppens muskulatur som affaldsstoffer.

Affaldsstoffer bliver frigjort fra musklerne

Massage med en massage pistol kan både løsne og frigøre musklerne for affaldsstoffer. Det har den fordel for dig og din træning, at blodtilførslen og muskelfibrenes spændstighed optimeres – og det påvirker din ydeevne og udholdenhed til den positive side. Så vil du gerne give din træning et boost og få en bedre fornemmelse af dig selv og kroppen, særligt op til en større præstation, kan det være en rigtig god prioritering.

Du får en bedre psyke

Massage har ikke kun gavnlige effekter, når det kommer til det fysiske. For det har også en fantastisk effekt på det psykiske, da det har en afslappende og positiv indvirkning. Massage med eller uden en massage pistol giver også et godt billede af, hvordan kroppen har det lige nu, og om der er steder, der skal sættes ind, inden du skal præstere på et højt niveau.  

Massage giver en let følelse i kroppen

Når du gerne vil præstere eller gøre et godt resultat under din træning eller til et løb, stævne eller lignende, er det alfa og omega, at du føler et velbehag i kroppen. Når kroppen er let og fri for spændinger og en masse affaldsstoffer, præsterer den og du meget bedre – og du har som minimum et godt udgangspunkt for at komme godt fra start.

Du forebygger skader

Hvad der også er vigtigt for din træning og at opnå bedre resultater er, at du undgår skader. Det kan massage og en massage pistol positivt medvirke til, da du får løsnet op i spændinger, får frigjort affaldsstoffer og generelt giver musklerne et bedre udgangspunkt for at være afslappede. Jo mere, du prioriterer at få massage, jo bedre præstationer og jo færre skader, vil du opleve, at du får.

Sammen med god restituering (læs: rigeligt søvn) bør du have et rigtig godt udgangspunkt for din træning.