6 tips til at få markerede Sixpack mavemuskler

6 tips til at få markerede Sixpack mavemuskler

Der er ingen hemmelighed til at få markerede sixpack mavemuskler. Tjek disse 6 ernærings-og trænings tips ud, for at finde ud af hvordan du får succes med din jagt på de kendte sixpack mavemuskler!

Det virker som om at uanset hvor du kigger hen i disse dage, så finder du en hjemmeside som lover at de har hemmeligheden eller den skjulte hemmelighed omkring hvordan man får sixpack mavemuskler. Selvom der naturligvis også findes nogle som er sande, så forsøger de fleste bare at snyde dig til at give dem dine hårdt tjente penge.

Når man forsøger at udvilke en sixpack, så er det let at blive blindt i de flotte reklamer og markedsførings løfter derude. De flotte videoer, hvor de kendte fortæller hvor fantastisk produkterne er, gør det praktisk talt umuligt at finde ud af hvad der virker og hvad der er snyd.

Med flere tusinder af såkaldte guruer på nettet som garantere dig at deres løsning kan klare alle dine problemer, så kræver det lang tid udvælge dem du tror mest på. De fleste folk har ikke tid til at kigge igennem alt det vrøvl der står på nettet, for at vælge en vinder.

 

Hvad skal du så gøre?

Her er den ting som mange folk, inklusiv en masse trænere, overser: Diæt. Det vigtigste værktøj, som du skal bruge for at udvikle dine mavemuskler, er diæt.

Uanset hvad du har hørt og hvad den seneste fedtforbrændingspiller garantere dig, så bliver mavemuskler og sixpack lavet i køkkenet og ikke i træningscentret. Du kan have det bedste træningsprogram i verden, men hvis din diæt ikke fungere, så vil du aldrig opnå dit mål om den eftertragtede sixpack.

Faktisk er diæt ansvarlig for 90 % af dine resultater. Hemmeligheden til at få sixpack mavemuskler, er ikke i et kosttilskud eller en pille, eller i nogen form for mavetræning.

I stedet for at falde for alle de endeløse løfter, så brug din tid til at fokusere på de ting som rent faktisk betyder noget, såsom ernærings principper, og lad resten du finder derude være.

 

6 måder at få markerede sixpack mavemuskler

 

Regel 1: Spis nok protein

Protein vil hjælpe dig med at opbygge ren muskelmasse, og med at afbrænde fedt. Ud af alle ernæringsstoffer (protein, kulhydrater, fedt), så vil fedtfattigt protein have den største termogeniske effekt på din krop.

Det gør protein til den vigtigste type ernæring af dem alle, fordi din krop afbrænder en masse kalorier for at nedbryde dem.

Det er også hovedårsagen til at de professionelle atleter og konkurrerende bodybuildere spiser en diæt med et højt indhold af protein og også har nogle af de flotteste og bedste fysikker på planeten. Sådan er det også for kvinder, ikke kun for mænd.

Eftersom at vi alle sammen er mennesker, med stort set det samme DNA og væv i kroppen, så skal vi alle bruge protein for at overleve, og for at afbrænde kropsfedt.

 

Regel 2: Spis kulhydrater efter træning

De fleste har ved en fejl, troet at kulhydrater er dårlige for dig, og at de gør dig tyk. Men dette er uden tvivl en myte som bør blive punkteret!

Du vil selvfølgelig tage på lige meget hvad, hvis du spiser for meget af alt slags mad, men naturligt havre og kulhydrater fra eksempelvis søde kartofler, brune ris og havregryn kan faktisk være behjælpelige med din vagt på sixpack mavemuskler, særligt hvis du indtager dem efter din træning. Når du spiser kulhydrater efter din træning, så har de nemlig mindst chance for at blive omdannet til fedt i kroppen.

Forsøg at spis en moderart mængde af kulhydrater og en smule grøntsager til hvert måltid. Dette vil sikre at din krop får de vitaminer, mineraler, antioxidanter og fibre som den skal bruge til at fungere ordentligt og forblive sund.

 

Regel 3: Spis sundt fedt

Husk at inkludere sundt fedt fra polyumættede og monoumættede fedt fra ting fra f.eks. nødder, nøddesmør, fiskeolie og olivenolie i din diæt.

Sundt fedt fra disse kilder, hjælper med at holde dit insulin niveau stabilt, hvilket er vigtigt når dit mål er at tabe fedtet omkring bæltet og få vist din sixpack frem.  Jeg siger dog ikke, at du skal gå ud og spise en hel pose med cashew nødder.

Jeg siger bare, at du ikke skal være bange for at inkludere det sunde fedt i din diæt. Med alle disse såkaldte internetguruer, som anbefaler diæter uden fedt i, så er der efterhånden kommet en del dårlige omtale omkring fedt, så det er let at tro at man skal fjerne alt fedt i din diæt. Men det er faktisk en katastrofe, særligt hvis du vil have en hoveddrejende fysik.

Ved at kombinere protein med den korrekte slags og mængde grøntsager, gode kulhydrater og fedt, så vil du begynde at få gang i din metabolisme og forvandle din krop til maskine der 24-7 afbrænder fedt.

Det bedste ved det hele, er at du kan gøre det hele uden nogle mirakelkosttilskud, og mave træningsudstyr og uden at lave hundrede af mavebøjninger om dagen.

 

Regel 4: Fokuser på din diæt

For at afbrænde fedt og få fremvist dit vaskebræt / sixpack mavemuskler, så er det vigtigt at du spiser en balancerede diæt, som er lavet af protein, sundt fedt og nogle kulhydrater.

Protein hjælper ved at agere som byggesten til dine muskler, og er sandsynligvis den vigtigste del af din ernæring overhoved, fordi din krop bruger en masse kalorier ved at nedbryde og fordøje protein.

At beregne den rigtige mængde af kulhydrater som du skal spise, kan være relativt svært, men det er en god strategi at spise de fleste af dine kulhydrater lige efter din træning.

Når du tager dine kulhydrater efter træning, så vil din krop hurtigt absorbere kulhydraterne ind i muskelvævet, og fremme muskelvækst. Kulhydraterne efter din træning kan hjælpe dine muskler med at genopbygge sig selv hurtigere, hvilket giver dig bedre resultater hurtigere.

Mange folk tror at ved at spise fedt, så bliver du fed, men i virkeligheden så vil det sunde fedt fra ting som fiskeolie, nødder og olivenolie faktisk hjælpe dig med at afbrænde mere fedt, end en fedtfattig diæt kan.

Sundt fedt i din diæt kan hjælpe med at holde dine insulinniveauer stabile, hvilket kan hjælpe dig med ikke at tage mere fedt på kroppen.

Det sidste diæt tip inkluderer en masse fibre og rå grøntsager til hvert eneste måltid. Grøntsager er fyldt med fibre, antioxidanter og vitaminer som er essentielle når du skal have en krop med minimalt fedt og nogle markerede sixpack mavemuskler. Jeg har selv nogle gange svært ved at få tiden til at købe alt den sunde mad, og her bruger jeg personligt årstiderne som levere maden til mig, men ellers så kan det også klares med god planlægning, så man sikre at man får frisk frugt og grøntsager hver gang.

 

Regel 5: stop med at lave 1000 mavebøjninger

Store øvelser hvor hele kroppen bliver aktiveret, vil hjælpe med at større fedttab og hjælpe med langt mere muskelopbygning end mavebøjninger nogensinde kommer til.

Det er i bund og grund ret meningsløst at spilde en times træning på at lave hundrede mavebøjninger, når den time kunne blive brugt på at lave øvelser der er mere effektive til at tabe fedt.

De fleste fitnessmodeller træner ikke hundrede af mavebøjninger for at få sixpack, da det er en myte at du får sixpack af alle de mavebøjninger. Her er en liste med øvelser som du bør have med i din træning:

  • Squat
  • Dødløft
  • Military pres
  • Dips
  • Bænkpres
  • Pullups
  • armbøjninger

 

Regel 6: Brug smarte cardio metoder

Jeg er sikker på at du har hørt, at den bedste måde at afbrænde fedt er med cardio i længere perioder i medium tempo. Denne fedtforbrændings metode er også ganske fornuftig, men der er smartere måder at gøre det på. Jeg vil forslå dig at lave interval træninger, som er kombinerede med maveøvelser.

Når du laver aktiv restitution mellem dine interval træninger, så lav en maveøvelse. Som eksempel, hvis du laver interval sprints på en motionscykel eller løbebånd, så løb i 30 sekunder på højeste hastighed muligt.

Derefter så hop af maskinen og gå direkte til at lave 20 gentagelsers mavetræning med en medicinbold og mavebøjninger. Hop tilbage på maskinen og gør det igen i 30 sekunder. Gentag 5-8 gange.

Du kan bruge en masse forskellige mave øvelser til hver træning, så du lave alt fra planken til benløft.

 

Konklusion

For at opsummere, så er nøglen til at få stenhårde sixpack mavemuskler, at fokusere på din diæt, mens du laver nogle øvelser som inkludere mange muskler, og også smart cardio i dine træninger. Dette er hemmeligheden som du skal bruge, hvis du vil have succes med jagten på dine sixpack mavemuskler.

Læs også artiklen: Sådan taber du dig hurtigt – 5 tips til vægttab som faktisk virker