Drikkedunke med frugtbeholder giver frisk smag

Drikkedunke med frugtbeholder giver frisk smag

Vi ved at det er vigtigt at få i os nok væske i løbet af en dag, men det kan være svært, hvis man synes vand smager kedeligt. Da findes der heldigvis andre muligheder. Det kan du læse mere om her.   

Mere smag uden usunde ingredienser 

Det virker jo unægtelig lidt mod sin hensigt, hvis man gerne vil drikke mere væske for at være sund, men ender op med at drikke sukkerholdige væsker som sodavand og saftevand. Der findes dog måder du kan smagsætte dit vand på helt naturligt, og samtidigt tilføje nogle ekstra vitaminer til vandet. 

Med drikkedunke med frugtbeholder, kan du smagsætte dit vand helt naturligt med frisk og lækker frugt. Man kan få drikkedunke med indbygget frugtpresse, så man kan presse en halv frugt, i sit vand. Der findes også drikkedunke med filter til frugt, der man kan fylde flaske med lækre frugter og bær for at tilføre en frisk og lægger smag til sit vand. Et godt tip er at bruge frosne bær, så du vandet bliver nedkølet, samtidigt med, at bærerne holder sig friske længere.  

Bliv bedre til at drikke vand 

Drikkedunk med frugtbeholder, gør at man bliver bedre til at drikke vand. Dette er en perfekt løsning for dig, der ikke er så glad for vand, eller måske skal vænne dig af med at drikke sodavand eller anden sukkerholdige drikke. Da kan det lige pludseligt smage lidt kedeligt med bare rent, friskt vand. Lidt ekstra smag med sunde ingredienser, kan udgøre hele forskellen, og sørge for at du drikker så meget som du rent faktisk skal, og ikke drikker usunde alternativer.  

En drikkedunk med frugtbeholder sørger for at du får i dig nok væske og får lækkert vand med frugt hele dagen. Det er nemt at have den stående i køleskabet klar til brug, og den er nem at have med i tasken.