Energibar fra PurePower

Energibar fra PurePower

Drømmer du om at tabe et par kilo? Hvorfor ikke bruge vinterdvalen på at komme i form? Her får du gode råd til, hvordan du optimerer dit kosthold, og effektiviserer din træning, sådan at du kan blive en lidt lettere udgave af dig selv.  

Træning som en naturlig del af hverdagen 

For at du skal få træningen ind som en naturlig del af hverdagen, så kan det være en god ide at du indfører en effektiv træningsform, som anaerob træning. Anaerob træning er en træningsform hvor intensiteten er høj, men den udføres i kortere tidsintervaller. Du får altså meget ud af træningen, uden at du skal lægge mange timer ned i træningen. Læs om anaerob træning her, og kom i gang med at styrke din krop i dag.  

Det er en god ide at lægge træningen ind på faste tidspunkter hver dag, sådan at både krop og hjerne hurtig accepterer, og faktisk bliver glad for, de nye vaner. Det kan være en god ide at starte hver dag med en kort træning, eller at lægge den på eftermiddagen. For at få mest mulig ud af et træningsregime, så skal du selvfølgelig også overveje hvad du putter i munden.  

Lav en sund uges menu 

Det kan være en god ide at du planlægger menuen for en hel uge ad gangen, og køber ind til denne menu. På denne måde har du fuldt overblik over alt det du spiser i løbet af ugen. For mange af os, så er det sværeste at undgå de usunde mellemmåltider. Med en PurePower energi bar i tasken, så har du altid tilgang på et sundt mellemmåltid, proppet med god energi. Den fungerer perfekt som et mellemmåltid i løbet af en lang arbejdsdag, men kan også være en hurtig og nem måde at få lidt i maven, inden du skal i gang med træningen.  

De mest populære energibarer er original, kakao, tranebær og kerner. Der er altså lidt til dig som kan lide noget sødt, og til dig som vil have et friskt mellemmåltid.