Sådan taber du dig hurtigere med 5 simple tips

Sådan taber du dig hurtigere med 5 simple tips

Hvis du gerne vil vide hvordan du kan tabe dig hurtigt uden at skulle sulte dig selv eller opgive alt den mad som du kan lide at spise, så bør du læse denne artikel.

Det er virkeligt let at tabe sig.

Spis så lidt mad som du kan, og lav så meget motion som du kan i den næste månd eller to og så vil du tabe dig hurtigt, det lover jeg dig.

Du bliver måske skuffet til sidst, selv hvis du kan komme igennem det.

Hvorfor?

Fordi selvom vægten siger at du har opnået en sejr, så vil spejlet ikke være enig. Du ser måske ikke så tyk ud som du gjorde før, men du kommer til at se mere tyndfed ud og det er ikke målet.

Du har sikkert haft tanken om at du kunne sulte dig selv tynd, men problemet her er at det også afbrænder muskelmasse og det er ikke godt for din krop.

Derfor bør dit mål ikke bare være at tabe dig, men at tabe fedt og ikke muskelmasse.

Og det er hvad du kommer til at lære mere om i denne artikel. Du kommer til at tabe vægt hurtigt, men også på en måde hvor du bibeholder dine muskelmasse.

Det er også ret let faktisk. Der er bare et par skridt du skal tage:

1. Brug et aggressivt (men ikke alt for voldsomt) kalorieunderskud.

  1. Spis en kalorierig kost.
  2. Lav en masse tung vægttræning.
  3. Brug højintensitets intervaltræning til at afbrænde fedt hurtigere.
  4. Tag et fedtforbrændingskosttilskud som rent faktisk virker.

Lad os gennemgå hver af dem.

1. Brug et aggressivt kalorieunderskud

Studier har vist at den eneste måde at tabe en betydeligt mængde fedt er ved at spise mindre kalorier (mindre energi) end du afbrænder.

Årsagen til at du løfter rundt på alt det overskydende kropsfedt, er fordi du over en længere periode har spist flere kalorier end du har afbrændt, og den eneste måde at komme af med alt det ekstra fedt, er ved at gøre det modsatte. Nemlig at spise mindre end du afbrænder. Når du gør det, så er du i kaloriemangel fordi din krops energiindtag falder under det din krop rent faktisk har brug for. Så er kroppen nød til at få energi fra andre steder, og det næste som din krop finder energi fra er kroppens fedtlagre.

Jo større et kalorieunderskud du er i, jo hurtigere vil vægttabet være, men hvis du gør det alt for stort (ved at spise alt for lidt), så kommer du til at løbe ind i problemer, som minder om at du sulter dig selv.

Det er noget vi gerne vil undgå, men man må godt presse fremgangen så meget som muligt. Det betyder at vi skal skabe et aggressivt kalorieunderskud, som ikke er for voldsomt.

Og det er derfor at jeg vil anbefale at du sætter dit kalorieunderskud med omkring 20 til 25 % (spis 20 til 25 % mindre kalorier end du afbrænder hver dag).

Undersøgelser viser at det vil tillade din krop at tabe fedt hurtigt uden at tabe muskelmasse.

Hvis du følger resten af de skridt som står i artiklen, så bør du ikke løbe ind i særligt mange problemer med sult eller lyst til søde sager.

Du kommer sandsynligvis til at føle en mave der knurre engang i mellem, men slet ikke så slemt som mange normalt forbinder med diæt.

2. Spis en proteinrig kost

Når vi taler om kroppens komposition, så er protein det langt vigtigste sammenlignet med kulhydrater og fedt.

Studier har vist at ved at spise nok protein, så hjælper det dig med at:

  • Restituere hurtigere fra dine træninger.
  • Opbygge muskelmasse og tabe fedt hurtigere.
  • Vedligeholde dine muskler bedre mens du skære ned på dine kalorier under et vægttab.
  • Føle dig mere tilfreds med dine måltider (og har mindre sandsynlighed for at overspise).

Konklusionen er at en proteinrig diæt er langt bedre end en lav-protein diæt på alle tænkelige måder og især når du vil tabe dig.

Når du forsøger at tabe dig, så skal du gå efter at få mellem 2 og 2,5 gram protein per kilo kropsvægt du vejer hver dag.

Og hvis du er meget overvægtig (25 %+ i fed procent hos mænd og 30 %+ hos kvinder), så kan det blive reduceret til 1 gram protein per kilo ren kropsvægt om dagen.

Derudover så har mange problemer med at de drikker en masse af deres kalorier i løbet af en dag. Det kan være i kaffen, hvor der kommer en smule mælk i hver gang, eller i en energidrik som er fyldt med sukker. Her kan et godt tip være at tage kamillete eller andre former for te på jobbet i stedet for at drikke kaffe, og at vælge light produkter i stedet for dem der er fyldt med sukker. Her spare du utroligt mange kalorier som du kan indtage i form af proteinrig mad i stedet.

3. Lav en masse tung vægttræning.

Der findes mange måder at træne dine muskler på, og når målet er at opbygge mere størrelse og styrke så hurtigt som muligt, så er der ikke noget som virker lige så godt, som tung vægttræning gør.

Det er endnu bedre end maskinerne, holdtræning og de forskellige kropsvægts øvelser, yoga, pilates og alt andet du kan finde på, for at udvikle dine muskler.

Hvad mener jeg med tung vægtløftning?

Jamen vægtløftning er de øvelser hvor du løfter meget vægt og rammer mange muskelgrupper, såsom squat, bænkpres, militarypres og dødløft.

Og med tungt, så mener jeg at løfte vægte der er cirka 75 % af din topstyrke i øvelserne. Vægte du kan lave omkring 12 eller mindre gentagelser med, inden du ikke kan mere.

Hovedårsagen til at den tunge vægtløftning er så effektivt er at det er den bedste måde at presse dine muskler på, hvilket er den primære årsag til at musklerne vokser. Ved at løfte tunge vægte (og ved at få progression i din træning, ved at tage tungere og tungere vægte, eftersom du bliver stærkere), så kan du skabe utroligt meget spænding på dine muskler og dette fortæller dem at de skal vokse.

Jeg tror godt at du ved hvordan det kan være en fordel for dig, når du er på en kostplan med kalorieunderskud for at tabe fedt.

Kort sagt, så tillader dette dig at minimere dit muskeltab under diæten eller afhængig af dine omstændigheder, så kan du endda opbygge muskelmasse selvom du taber fedt.

4. Brug højintensitets intervaltræning til at afbrænde fedt hurtigere.

Højintensitets intervaltræning (HIIT træning) er en slags motion som involverer korte men eksplosive sprints, som efterfølges af korte perioder med pauser.

Jeg er en stor fan af HIIT træning af flere årsager, men hovedårsagen er at det tillader dig at tabe langt mere fedt på kortere tid, end almindeligt motion kan.

Faktisk så har undersøgelser vist at du kan afbrænde lige så meget fedt på 25 minutters HIIT træning, som du kan på 60 minutters gang på et løbebånd.

En anden stor fordel ved HIIT træning er at det hjælper med at vedligeholde muskelmassen bedre end lavintensitets motion, primært fordi du ikke skal lave lige så meget for at holde momentum i gang.

For at være specifik, så er 2 til 4 ganges HIIT træning om ugen med en varighed af mellem 20 til 25 minutter, alt som du skal bruge for at booste dit fedttab og vægttab.

Ja, du kan virkeligt tabe dig hurtigt, selvom du laver under en times motion om ugen.

P.s. 

Her kan du også vælge at få lavintensitets motion i løbet af dagen, hvor du får nogle ekstra kalorier. Anskaf dig eksempelvis en hund, og begynd at gå nogle lange ture med den. Dette er faktisk utroligt effektivt, da du på den måde bliver tvunget til at komme ud og bevæge dig. Du skal dog være opmærksom på udfordringerne ved at have en hund og tage den med rundt, hvis du vil gå ture længere væk fra dit hjem.

5. Tag et fedtforbrændingskosttilskud som rent faktisk virker.

Jeg har sparet denne til sidst, fordi det er den mindst vigtige.

Uheldigvis, så findes der ingen fedtforbrændingskosttilskud eller vægttabs piller som kommer til at give dig kroppen som du drømmer om.

Faktisk så er de fleste af disse kosttilskud værdiløse.

Men her er de gode nyheder:

Hvis du ved hvordan du skal opnå vægttab med den korrekte mængde mad og motion, som vi lige har gennemgået i denne artikel, så vil nogle kosttilskud hjælpe dig i denne proces.

Baseret på min egen personlige erfaring med over 13 års erfaring og efter at have arbejdet med flere hundrede igennem tiden, så kan jeg konkludere at med de rette vægttabskosttilskuds rutine, så kan man forøge fedttabet med omkring 20-30 %.

Med andre ord, hvis du kan tabe 500 gram fedt om ugen igennem træning og kosten (hvilket uden tvivl er muligt), så kan du tabe mellem 600 og 650 gram fedt om ugen ved at tilføje de rette kosttilskud.

Og her er disse kosttilskud:

3 til 6 mg koffein per kilo kropsvægt om dagen

Koffein forhøjer antallet af kalorier du afbrænder og det forøger også styrken, muskeludholdelsen og din anaerobiske ydeevne.

Jeg får mit koffein fra koffeinpiller, men der findes koffein i mange Pre-workout produkter derude og naturligvis også i almindelige kaffe. Jeg har dog erfaret at koffeinpiller er langt billigere i længden og lette at have med på farten.

Jeg bruger disse koffeinpiller, som du kan se ved at klikke her.

750 mg L-Carnitin 2-3 gange om dagen på tom mave

Et kosttilskud som også kan bruges med fordel under vægttab er L-Carnitin. L-Carnitin er et aminosyrer som hjælper med at overføre fedtet i din krop til cellerne, så det kan blive brugt som energi i stedet for blot at være lagret i kroppen.

Derudover så vil L-Carnitin også hjælpe med at få undertrykket din appetit under dit vægttab, som ofte er en af de store udfordringer når man skære drastisk ned på sit kalorieindtag.

Derudover så vil det også hæmme dit vægttab, hvis du kommer i underskud af L-Carnitin. For så vil kroppen nemlig begynde at lagre fedt i kroppen, hvilket naturligvis er et problem under et vægttab.

Jeg bruger selv denne L-Glutamin, som er blandt en af de bedste og billigste jeg har kunne finde igennem årene.

Konklusionen af hvordan du taber dig hurtigere

Nogle folk tror at et hurtigt vægttab er dårligt.

De siger at det simpelthen ikke kan lade sig gøre at lave et hurtigt vægttab, uden at have det dårligt eller afbrænde en masse muskelmasse.

De tager fejl.

Du kan sagtens tabe mellem 250 og 1 kg fedt om ugen (jo mindre fedt du har på kroppen, jo langsommere går dit vægttab) uden at blive påvirket af det.

Alt du skal gøre er at følge de skridt som er beskrevet i denne artikel.