Få en bedre numse uden squats -Dette træningsprogram giver en god røv

Vil du have en bedre numse uden squats - få en bedre røv uden squats

Hvem vil ikke gerne have en bedre numse? Forstil dig hvis du kunne få en bedre numse uden squats.

Mænd og kvinder vil elske at have en flot numse som alle kan beundre. Men det er ikke alle der er villige til at gøre hvad der skal til for at få den numse som de drømmer om.

At lave squats er måske den bedste måde at få en rund numse på, men det er ikke alle som er så glad for at lave squats. Der er en masse forskellige årsager til hvorfor folk skære squats ud af deres træningsrutine.

Det er her hvor du kan begynde at tænke på andre øvelser som kan hjælpe dig med at opnå den numse du gerne vil have.

 

Numsetræning uden squats

Du skal aldrig lave en squat mere i dit liv, hvis du ikke har lyst.

Den følgende træning kommer til at give dig en flot numse uden presset over at du skal lave squats. Squats kan give knæ og rygproblemer, særligt hvis du forsøger at løfte for meget vægt. En skade skriger næsten på at ske.

Her er træningen som bliver beskrevet med video længere nede:

  • 25 Single leg hip raises (højre ben)
  • 25 Single leg hip raises (venstre ben)
  • 45 sekunders cross leg bridge (venstre over højre)
  • 45 sekunders cross leg bridge (højre over venstre)
  • 30 Hip Raises
  • 25 Donkey kicks (højre)
  • 25 Donkey Kicks (venstre)

Single leg hip raise

Single leg hip raises kommer til at isolere den ene side af dine glutes / baller

Du kommer ikke til at lægge så meget pres på dine knæ under denne øvelse, hvilet er et plus. Jeg ved at mange bekymre sig over knæproblemer, hvilket gør at denne øvelse kan være et godt valg.

Der kan dog være et mindre probleme med denne øvelse, hvis du har problemer med din nedre ryg. Men der sker dog langt mindre med din ryg under denne øvelse, end der gør under squat.

Cross leg bridge raise

Meget lignende den tidligere øvelse, så vil cross leg bridge raise hjælpe med at isolere en enkel af dine glutes ad gangen.

Forskellen på denne øvelse og single leg hip raises er at du skal holde positionen i noget tid.

Du skal holde positionen i noget tid, fordi det får dine muskler til at arbejde endnu hårdere. Øvelsen får også andre muskler i spil, hvilket hjælper med at opbygge styrke rundt omkring i din krop.

Videoen nedenfor viser denne øvelse, hvor du skal koncentrere dig om at holde positionen i længere tid, for virkeligt at få dine muskler til at arbejde og blive styrket.

Hip raises

Hip raises er fantastiske til dine ballemuskler.

Du kommer nemlig til at få hele din numse til at arbejde under denne øvelse.

Det er ligesom single leg hip raise, men du bruger bare begge benene på én gang.

Sørg for at hold positionen i nogle sekunder på toppen af denne bevægelse, så din numse kommer til at arbejde endnu hårdere.

Donkey Kicks

Donkey Kicks kommer ikke til at presse din ryg og dine knæ.

Din numse (glutes) kommer til at lave hele arbejdet. Du kommer kun til at træne én side af gangen, så sørg for at få trænet begge sider.

Videoen nedenfor viser hvordan du kan vedligeholde den perfekte form i denne øvelse, for at maksimere dine resultater.

 

Konklusion

Hvis du virkeligt ønsker at få en god røv, så kræver det at den bliver trænet. Med dette træningsprogram til din numse, så er du godt igang med at få en virkelig velformet og veltrænet bagdel som får folk til at vende sig på gaden efter. Derudover så kan du også benytte løb som en del af din træning, for at din underkrop bliver styrket og for at få afbrændt flere kalorier, så du kan få en lavere fedt procent, hvilket gør at dine benmuskulatur bliver mere markeret og derved også din numse. Hvis du er en ny løber, så bør du huske at få ordenligt løbeudstyr som eksempelvis gode løbesko,(nogle kvinder døjer også med inkontinens, hvilket der også kan løses med Wundies inkontinenstrusse til brug for f.eks. motionsløb) og eventuelt gode løbebukser som tights.

Relevant artikel: Den simple guide til en flad mave- som faktisk virker