Reiki healing skaber harmoni

Reiki healing skaber harmoni

Sponsoreret indhold

Har du nogensinde hørt om Reiki healing? Måske tænker du at det lyder som noget flippet noget med krystalkugler og kvinder der betegner sig selv som hekse. Der tager du heldigvis fejl. Reiki healing er en anerkendt form for energihealing, der hjælper din krop med at komme i balance og skaber indre harmoni. Hvis du vil blive klogere på Reiki healing, så læs med her. 

Reiki Healing er en gammel japansk form for healing der er baseret på tanken om at energi i kroppen er forbundet med sindet. Når en healer udfører Reiki healing, kanaliserer healeren universel energi ned gennem hænderne og ned i modtageren. Eftersom at energien er universel, vil healeren ikke blive påvirket og modtageren risikerer ikke at energi fra healeren bliver overført. Reiki healing kan gavne mange problematikker, og siges at kunne lindre sygdomme, smerter, samt psykiske lidelser, som angst og depression. 

Hvordan føles Reiki healing?

Healing føles forskellig på hvert enkelt menneske, men vil i alle tilfælde føles rart. Nogle oplever energioverførslen som en prikkende følelse i kroppen, for andre kan det føles som koldt eller varmt, eller et skift imellem de to. Samtidig er der også forskel på hvordan kroppen føles efter healingen. Princippet i healing er at energien flyder i baner igennem kroppen, og kan somme tider blive blokeret. Ofte kommer blokeringer til udtryk som fysiske tegn. Når healingen renser kroppen for ubalance og blokeringer, sker der en udrensning. Derfor kan man opleve at kroppen bliver træt bagefter og har brug for hvile således at den nye tilførte energi kan arbejde bedre. 

I en undersøgelse støttet af kræftens bekæmpelse undersøgte man 15 patienter der hver især havde forskellige former for kræft, havde forskellige diagnoser og var forskellige steder i sygdomsstadiet. Alle 15 fik tilbudt 8 Reiki healings behandlinger, og flere oplevede en positiv effekt særligt psykisk. Nogle oplevede at healingen hjalp på at mindske en depressiv tilstand, og mange oplevede en lindrende oplevelse under healingen, der hjalp på trætheden.