Kom i form med veninderne

Kom i form med veninderne

Vi mødes ofte med vores veninder for at drikke en kop kaffe, gå en tur eller måske bare se en god film sammen. Hele verdenssituationen skal vendes, og hvem andre end ens veninder er perfekte til det formål?

Der dukker så mange spørgsmål op hver dag, som vi alle søger svar på. Især unge mennesker har mange ting, de undrer sig over eller mangler en løsning på. Hvad end det handler om at flytte hjemmefra, fremtidige jobs eller sundhed kan det tænkes, at du kan være heldig at finde svaret her.

Indholdsfortegnelse

Motion er sundt

Men måske er det slet ikke nok for dig at finde svaret på dine mange spørgsmål på nettet. Du har brug for at snakke med dine veninder om det. Og her kan motion være et godt sted at mødes, hvis I skal droppe kaffen bare en enkelt gang. Ifølge videnskab.dk kan motion endda virke som en form for medicin for kroppen.

Og netop derfor skal din veninde og dig kaste jer over motionen. Men hvis der ikke er nogen af jer, der har været vant til at træne, kan det være en udfordring for jer at komme i gang, så her kommer tre korte råd til nybegyndere i fitnesscenteret.

Tre gode råd

Det handler om vaner – hvis du vil begynde at træne, handler det om, at det bliver en vane for dig, ligesom det er en vane, at du børster tænder hver dag. Planlæg eventuelt tre dage om ugen, hvor du mødes med din veninde.

Hvis du er nybegynder, er det vigtigt at acceptere, at du kommer til at fejle i starten. Ligesom alt andet nyt, vi kaster os over, er det svært at undgå at lave fejl. Accepter at det sker og vær opmærksom på at ændre dine fejl.

Fordi du netop er nybegynder og kommer til at lave fejl, skal du ikke være bange for at spørge personalet i fitnesscenteret, om de kan hjælpe dig. Det er det, de er der for.

Hvis du har brug for flere gode råd, kan du læse mere her.