Behold de gode motionsvaner selvom du flytter

Behold de gode motionsvaner selvom du flytter

Når man flytter til en ny by eller måske et helt nyt land, er motion måske ikke det første, man prioriterer. Der er nok at gøre med at få indrettet sig og starte på det nye arbejde, men det er ærgerligt at komme ud af sin ellers gode form, fordi man ikke længere er i sit vante miljø.

En flytning er som bekendt ikke gjort med at underskrive en lejekontrakt a9 – nej, der er mange ting forbundet med en flytning. Alt skal pakkes ned, transporteres og dernæst pakkes ud det nye sted. Herudover skal man også lære sit nye nabolag at kende, og går man op i at holde sig form, skal man også finde nye steder at dyrke motion.

Undersøg hvilke træningscentre der findes i byen

Plejer du at træne i et center, er du måske interesseret i at finde et i din nye by. Her kan du køre en tur rundt og se, hvad du støder på eller du kan søge på nettet efter centre i nærheden af din lejlighed. Det er også en mulighed at melde sig ind i en facebookgruppe for lokalområdet og spørge, hvilke centre, der er gode at træne i. Her kan du også få gode tips om andre ting, der relaterer sig til lokalområdet og på den måde lære byen og borgerne lidt at kende.

Find en træningsmakker

Hvis du ikke kender nogen i byen, kan det være en god idé at prøve at finde en makker, du kan træne med i center eller måske løb. Også her kan du bruge en lokal facebookgruppe til at finde det, du skal bruge. Med en lokal makker får du også en mulighed for at opbygge et netværk. Det kan være ensomt at flytte til en ny by helt alene, og mange vil gerne hjælpe nye tilflyttere til rette i byen.

Udforsk byens træningsstationer

Efterhånden har de fleste byer træningsstationer i byens parker og på åbne pladser. En træningsstation er en slags legeplads for voksne med fastmonterede træningsredskaber, som man kan bruge til at træne med, f.eks. som et pitstop på en løbetur. Hvis du holder af den slags, kan du tage på tur, hvor du udforsker byens parker og pladser og ser, hvad der bydes på af træningsfaciliteter. Igen kan du spørge på de sociale medier om nogen kender et godt sted, hvis du ikke selv kan finde noget. Du kan naturligvis også spørge dine kollegaer.