69 årige, Løvens Hule deltager, udfordrer det uoverskuelige marked for kosttilskud

Forlod hulen uden investering

I 2014 stiftede Jytte Bille STAÏ, som producerer unikke All-In-One shakes, der giver dig alle de nødvendige næringsstoffer, din krop har brug for. Til dato er STAÏ shakes de eneste på det danske marked, der netop samler alle næringsstofferne i én shake. Nemt, enkelt og effektivt.

Da STAÏ havde været på det danske marked i 18 måneder, blev Jytte Bille inviteret til at deltage i Løvens Hule, og i 2019 blev STAÏ pitchet for løverne. Selvom løverne valgte at sige nej, takkede danskerne ja. Deltagelsen skabte virkelig stor interesse for brandet og for de unikke STAÏ produkter. 

Danskerne investerede i STAÏ shaken

På få uger formåede Jytte Bille at fange danskernes opmærksomhed, da deltagelsen i det landsdækkende tv-program var med til at sprede kendskab til STAÏ. Efter Løvens Hule blev rejsen for STAÏ for alvor skudt i gang, og Jytte Bille kunne officielt kalde STAÏ for en succes.

STAÏ’s verden er blevet forandret gevaldigt og ser i dag meget anderledes ud. Inden Løvens Hule, havde virksomheden 160 abonnenter. I september 2020 havde STAÏ omkring 1600. Målet er at runde 10.000 i 2022, og at “nå meget længere end til de danske grænser”, fortæller Jytte Bille. 

Jeg brænder for at komme ud og fortælle så mange mennesker som muligt, at de ikke behøver at tænke på 5 – 6 – 7 produkter. Vi har gjort det enkelt og nemt; STAÏ medlemmer skal kun tænke på et produkt”. 

Jytte Bille deltager i events og holder foredrag i hele Danmark, for junglen af kosttilskud er nærmest uoverskuelig, og Jytte Bille vil netop gøre danskerne opmærksomme på, hvor nemt og enkelt man kan investere og tage ansvar for egen sundhed. For en sund og stærk krop er en forudsætning for valgfrihed hele livet.

Forbliv den bedste udgave af dig selv med STAÏ

Målet er klart; STAÏ gør det nemt at forblive den bedste udgave af sig selv. Flere danskere oplever også, at STAÏ gør en positiv forskel for kroppens sundhed og styrke. STAÏ modtager rigtig mange fortællinger fra danskere, der er hoppet med på STAÏ holdet. 

Jytte Bille fortæller: “Flere skriver og fortæller, hvordan de er blevet hjulpet med særlige udfordringer som f.eks. tarmproblemer, fordøjelse, ledsmerter, søvn, glansløst hår, tør hud mm.” – Dette er blot få bekræftelser ud af mange på, at STAÏ virker. 

Gør som mange andre, og bliv en del af STAÏ holdet.