5 gode grunde til at få din motion gennem dans

5 gode grunde til at få din motion gennem dans

Er du vild med dans? Dans er det seneste årti blevet rigtig populært – ikke kun at se på, men også at danse selv. Og så er det faktisk en rigtig sjov og givende måde at få motion på. Lad os se lidt nærmere på 5 gode grunde til at du skal få din motion gennem dans.

Dans er ikke bare sjovt og flot at kigge på hver fredag i fjernsynet. Det er faktisk en meget givende og glad sport, hvor du kan få masser af motion og samvær med andre danseglade mennesker. Du kan danse mange forskellige danse, som f.eks. argentinsk tango, samba eller standarddans. Du skal vælge den slags dans som passer til dig og dit humør.

Uanset hvilken slags dans du vælger, så får du masser af motion, dit humør bliver bedre og du møder en masse andre mennesker med samme passion. Her får du fem gode grunde til, at du skal vælge dans som motionsform:

  •       Dans er langt hårdere end du måske tror. Du kan sagtens få pulsen op og få rørt muskler du slet ikke vidste, at du havde.
  •       Du bliver i bedre humør. Dans gør nemlig en glad.
  •       Du møder andre mennesker med samme passion for dans.
  •       Du kan iklæde dig flot og farverigt tøj.
  •       Du kan få rørt dig på en sjov og anderledes måde.

Når du går til dans, så glemmer du den trælse hverdag og kan leve dig fuldstændigt ind i nuet. Dans er nemlig fyldt med livsglæde og god energi. Og når du først er blevet glad for dans, så kan du ikke slippe det igen. Gennem dans får de en befriende og anderledes oplevelse end hvis du stod nede i træningscenteret og du kommer samtidig meget tættere på dine med-dansere.