3 sjove metoder til at komme i god form

Sponseret

Behøver det være kedeligt at dyrke motion og komme i god form? Nej, heldigvis ikke! Måske der bare skal tænkes lidt ud af boksen for at finde frem til de sjove motionsformer. Det kan du få hjælp til her på siden.

De fleste af os vil gerne have et godt helbred. Men det betyder ikke, at vi nødvendigvis er begejstrede for at gøre arbejdet for at komme dertil. Imidlertid kan det blive lettere at finde motivationen, hvis vi ved, hvilke motionsformer vi finder underholdende.

I det følgende får du en smule hjælp til den kreative tænkning og de gode idéer. Vi serverer dig nemlig tre sjove metoder til at komme i god form på en måde, der langt fra er kedelig. Læs med og kom i stødet til at forbedre din form!

1. Giv los med grineflippet

Det er ikke bare sjovt at grine, det er også sundt – både psykisk og fysisk. Ikke mindst stimulerer et godt grineflip lattermusklerne. Du kan altså styrke din maveregion med et godt latterbrøl. Derfor er der god grund til at bruge lidt mere tid sammen med ham eller hende, der bare er drønsjov.

På den måde kan du bidrage til din sundhed bare ved at have det sjovt! Det bliver ikke meget bedre, gør det? Så lav en aftale med den sjove ven, gå ind og se stand up eller sæt en komedie på TV’et.

2. Sæt træningsmaskinen foran TV’et

Mange døjer med at komme ned i træningscenteret, ikke nødvendigvis fordi de ikke kan lide at træne, men fordi at selve turen til og fra centeret kan virke uoverskuelig. Det gælder ikke mindst på krævende tidspunkter som efter arbejde eller tidligt om morgenen.

Derfor kan det være en god idé at overveje, om du skal investere i en træningsmaskine. Med en maskine derhjemme kan du nemlig træne, lige når det passer dig! Og hvis du placerer træningsmaskinen foran fjernsynet, kan du se nyheder, serie eller storfilm, mens du kommer i god form. Så kan man næsten glemme, at man træner.

3. Dyrk gymnastik på lagnerne

Du kan sagtens dyrke gymnastik, selvom du hverken har ribbe, ringe eller en gymnastiksal. Hvis du har en partner, kan du nemlig dyrke gymnastik på lagnerne og forbrænde utallige kalorier. Det bliver ikke meget sjovere at komme i god form, og samtidig kan I styrke parforholdet.

Men hvis du ikke har en partner, kan du også sagtens brænde en god mængde kalorier under dynen alene. Alternativt findes der i dag et hav af datingapps og -sites, der gør det muligt hurtigt at komme i kontakt med et match. Andre vælger at få stillet deres sanselige behov med en thai massage Frederiksberg, eller hvor man nu befinder sig i byen.