Test af PurePower energibar

Test af PurePower energibar

Når du motionerer i det daglige, kan du have brug for lidt ekstra energi for at få det hele til at forløbe lidt lettere uden at føle dig udmattet før du er færdig. Det er derfor at det giver rigtig god mening at se på test af energibarer fra PurePower.

Test energibarerne på tidspunkter hvor det vil give mening at teste dem

En energibar fra PurePower, kan findes i nogle forskellige varianter, men fælles for alle varianter er den evne det har til at skabe energi til kroppen. Energibarerne er sammensat af hakket havre og tilsat sirup således at du kan indtage noget hurtigt sukker og noget længerevirkende sukker i få bidder.

Mange tror at det giver mening at indtage en energibar umiddelbart inden at de tager ned i motionscenteret. Dette giver ingen mening medmindre at du har planer om at være aktiv i længere tid end bare en lille times tid. Energibarens energi får du nemlig først glæde af, efter et par timer og den vil indtil da fungere i forhold til at du har en følelse af, at have noget i maven at arbejde med.

Der findes flere varianter og der er også energibarer til dig der har en sød tand

Hvis du gerne vil teste disse energibarer fra PurePower, skal du altså sikre dig at du tester dem i forbindelse med den rette aktivitet. Er du typen der gerne cykler kilometerlange ruter, er energibarerne perfekte for dig at teste men skal du bruge energi i en fart, fordi du skal klare en times yoga en halv time efter, så vil det være mere oplagt for dig at indtage en gel.

PurePower har som skrevet energibarer af flere varianter. Du har mulighed for at teste den helt klassiske, men der er også andre muligheder som f.eks. energibarerne med tranebær og kerner og hvis du har tendens til de lidt sødere sager, så kan PurePowers energibar med kakao i allerhøjeste grad anbefales.