Sygehusene får hjælp af dansk opfindelse

Sygehusene får hjælp af dansk opfindelse

Det at være i dialyse er en hård omgang, men desværre noget som er virkeligheden til mange danskere. Heldigvis findes der mennesker, og virksomheder, som arbejder med at udvikle produkter som gør dialysepatienternes hverdag bedre, og nemmere. Health Equiptment Danmark er et af disse virksomhederne.  

En genial opfindelse 

En af Health Equiotment Danmarks opfindelser er HEDclip. Det startede ud som en innovativ ide hos en pårørende til en dansk dialysepatient, og er nu blevet til en global succes verden over. Produktet bliver solgt i over 30 lande, og der er allerede solgt over 200.000 HEDclip. Du kan læse mere om HEDclip på HE-DK. Den version af HEDclip som bliver brugt i dag, er den syvende version af produktet. Det er med andre ord, et produkt som er udviklet til perfektion, over tid og gennem tests.   

HEDclip er i el sin enkelhed en klemme, eller fikseringsenhed, til hæmodialyse. Den bliver brugt til at holde slangerne på plads, når patienten modtager dialyse. Produktet er udviklet med tanke på patienter på hospitalet, men også som hjælp til dem som modtager hæmodialyse i hjemmet. Produktet gør hverdagen som dialysepatient nemmere, både på hospitalet og derhjemme.  

Hvordan bruger jeg HEDclip? 

En HEDclip er nem at bruge, og du kan betjene den med en hånd. Den er derfor perfekt til patienter, som skal foretage hæmodialyse i hjemmet. Det eneste du skal gøre, er at fæste HEDclip til dit ærme, lagenet eller en anden overflade, og derefter skubbe dialyseslangerne på plads i klemmen. Det kunne næsten ikke være nemmere.  

Dette er også grunden til at HEDclip bliver brugt af hospitaler og privatpersoner verden over. Brugerne er tilfredse, og rygtet over den danske opfindelse spreder sig for hver dag som går. Imens bliver Health Equipment Danmark ved med at udvikle produkter, som hjælper de svageste af os.