Smagfulde energibarer med mere power

Smagfulde energibarer med mere power

Til sportsudøvere af alle slags leverer PurePower nu en ny type energibar, der smager af mere. Om du er cykelrytter, håndboldspiller eller langdistanceløber, så er de klar med forskellige varianter til enhver smag.

Det ligger i navnet: Energibarer handler om at give dig det ekstra, som du måske har savnet i din træning. Det er let at gå kold, særligt når det kommer til udholdenhedsdiscipliner som cykling, svømning og løb. Derfor er det vigtigt, at man spiser på de rigtige tidspunkter, både før og efter træning.

Helt nye smagsvarianter

De nye energibarer fra PurePower indeholder massevis af kulhydrater klar til forbrænding. De optages både langsomt og hurtigt i kroppen, og på den måde sikrer du din performance i de hurtige ryk såvel som over længere tid.

Energibarerne er baseret på havre, men fås nu i flere smagsvarianter som tranebær med kerner, kakao og karamel med peanut. Så hvis man ikke har kunne døje med smagen af den klassiske sportsbar før, så er der en god mulighed for at prøve det. Og hvis du har en sød tand, minder både konsistens og smag om en god, gammeldags havregrynskugle.

Få mere ud af din træning

De fleste sportsudøvere ved, at det ikke bare handler om energi, men også om at træne rigtigt. Der er flere måder at omsætte energien på, og de nyeste tendenser inden for seriøs træning hedder Aerob og Anaerob.

Aerob & Anaerob træning læs mere her

Det er vigtigt, du ikke bare spiser kulhydrater, men også de rigtige slags, så energien omsættes bedst muligt i kroppen. Med PurePowers energibarer giver du dig selv de bedste forudsætninger for at præstere, når du har allermest brug for det i din træning.
 

PurePower anbefaler, at man spiser energibarerne som supplement til sin daglige kost.