Når du gerne vil i god form, men du har en ustyrlig sukkertrang

Når du gerne vil i god form, men du har en ustyrlig sukkertrang

Det kan for nogle være let at smide et par kilo, når de kan se at vægten lige er oppe og toppe, mens det for andre er en kamp uden lige, når det bare handler om et enkelt kilo der skal smides af sidebenene.

Find en blender der passer til formålet

Nogle personer kan spise virkelig usundt eller i store mængder, uden at det har noget at sige på vægten, men hvis du er den modsatte type der bare skal kigge på en karamel før du har taget på, så er det nok ikke helt tosset at få styr på sukkertrangen som noget af det første.

Der er et væld af gode tricks til dig der vil have styr på din lyst til sukker og det eneste du i første omgang skal have derhjemme, er en blender. Har du ikke nogen blender på stående fod, så kan du købe blendere her, hvor du let kan få dig et overblik over hvad der kan være det bedste for dig, på grund af de mange muligheder for at filtrere og kategorisere i din søgning.

Undgå puddersukker men sød til med rå honning i stedet

Hvis du først skal ud at finde dig en blender, så er der nogle ting der kan være gode at have for øje, når du vælger din nye blender. Det handler specielt om at der skal være så mange kræfter som muligt i motoren, for på den måde sikrer du at blenderen kan blende det hele og det handler desuden rigtig meget om ikke at besværliggøre noget for dig selv.

Når du har fingrene i din blender, så er det bare i krig med at lave de lækreste smoothies. Har du en særlig sød tand så undgå at søde din smoothie med puddersukker og brug i stedet rå honning til at søde med, hvis ikke et sødt stykke frugt kan gøre hele arbejdet for dig.