Derfor er det vigtigt med en sund frokostordning

Derfor er det vigtigt med en sund frokostordning

Det er rigtig vigtigt at få en god og sund omgang frokost, så man som medarbejder bliver sprængfyldt med god energi til resten af dagen. Hos Madværk laver de en sund og varieret frokost. Det skal vi se nærmere på her.

For mange er en lækker frokost dagens højdepunkt på arbejdet. Det er velfortjent break i løbet af dagen, hvor man som medarbejder kan få en sund og varieret frokost og hygge sig sammen med sine kolleger i en mere uformel tone ellers. Det er ofte i frokostpausen, at man som medarbejder får samlet energi til resten af dagen – og derfor er det rigtig vigtigt, at motoren bliver fyldt med det helt rigtige brændstof.

En sund og varieret kost

En god frokostordning er et must, hvis man gerne vil have sine medarbejde til at performe på den bedst mulige måde. Og så er det også god stil at søge for at ens medarbejdere har en god og varieret frokostordning. Det betyder nemlig også bedre trivsel på arbejdspladsen, hvis man har ordnede forhold. Hos Madværk tilbyder de en lækker frokostordning, som blandt andet byder på:

  •       En dejlig varm ret hver dag
  •       En skøn og sund vegetarret
  •       Tre slags forskelligt pålæg hver dag
  •       To friske slags salater
  •       Og du har mulighed for at tilvælge oste og salatbar med toppings
  •       Og så er der selvfølgelig kage hver torsdag

Madværk kan levere på det meste af Sjælland. Og de går meget op i, at levere til tiden og lave kvalitets mad, så du og dine medarbejdere altid er tilfreds med resultatet. Og ikke nok med det, så tilbyder Madværk faktisk også, at man kan få aftensmad med hjem for en overkommelig pris. Maden skal bare sættes direkte i ovnen – og så er der mad til to. Det kan ikke være nemmere.