Sådan kommer du i form som kvinde

Sponsoreret indhold:

Du har sikkert et mål om at tabe dig et par kilo, men det kan være svært at få brændt sine kalorier. Måden at blive bedre til dette på, er at komme i bedre form. Ved at komme i bedre form, så betyder det at din udholdenhed stiger, og derved bliver du i stand til at holde dig aktiv over en længere periode ad gangen. Står du dog og mangler inspiration til, hvad du kan give dig til for at tabe et par kilo på sidebenene, så bør du læse med nedenfor.

Spinning

Hvis du ønsker at have det fuldstændig faktisk med dig selv efter en træning, og kan du holde til at bide en vis mængde smerte i dig, så bør du starte til spinning. Spinning er et holdkursus, hvor I sammen cykler på en motionscykel. Som regel er der en instruktør, som fungerer som ordstyrer, hvis job er at sætte tempoet op og sænke det igen.

Du kan godt forvente at en spinnings-instruktør er meget motiverende i sin retorik. Som regel er musikken skruet helt op samtidig med at instruktøren, på motiverende vis, gejler holdet op, til at nå deres grænse.

Opnå de daglige skridt

Hvis du hellere foretrækker at starte stille ud, så er en god måde at øge dit aktivitetsniveau på, ved at opnå dit daglige antal skridt. Du bør hver dag mindst gå 10.000 skridt, og måden du kan gøre dette på – hvis du ikke allerede går meget på dit arbejde – er ved gå gåture i skoven eller lignende.

Det gode ved at gå ture i skoven, er at der som regel er et relativt kuperet terræn. Det kuperede terræn betyder, at du bruger dine muskelgrupper forskelligt. Når du går op ad, så bruger du i højere grad forlåret og lægen.

Ram landevejen på cykel

En tredje ting som er blevet utrolig populært blandt både mænd og kvinder, det er at cykle på de danske landeveje. Modsat spinning, så kan du her selv bestemme tempoet samt nyde naturen imens du cykler. Cykling er også godt for dig, hvis du døjer meget med skinnebensbetændelse eller andre ledsmerter.

Disse smerter kan gøre det besværligt at løbe, hvorfor cykling netop kan være løsningen.

Hvis du står og mangler en cykel

Står du også mangler en god cykel, så finder du en række elcykler til damer på dette link.

Det gode ved en elcykel, er at du selv kan bestemme hvor meget elmotoren skal hjælpe dig. Jo bedre form du kommer i, desto mindre hjælp behøver du i givet fald fra elmotoren.