Keto

Keto

Keto er en fantastisk kur, der allerede har hjulpet mange i mål med en krop de er tilfredse med. Det er en kur med mange fordele og hvis du er på udkig efter den perfekte kur, så kan det være at keto-diæten er et kig værd for dig.

En kur der er let at holde

Skulle du overveje en ketose diæt, så er det en god idé at læse godt op på hvad det indebærer inden du starter op, så du ikke både skal vænne dig til en ny diæt samtidig med at du skal til at skaffe dig ny viden om en masse du ikke kender til i forvejen.

Selve diæten er i og for sig ikke svært at forstå og følge, men det er vigtigt at få en forståelse for hvad det er der sker med kroppen rent fysisk, før at det giver mening med hvad du kan spise og hvad du ikke kan spise. Når du har fået læst op på selve processen bag ketose, så er du ret godt kørende til at få en succes med denne kur.

Undgå kulhydraterne og spis en masse af den gode fedt

Mange oplever at det er svært at tabe fedtet der sidder de trælse steder på kroppen. Det kan enten skyldes at motivationen ikke har været helt på plads eller at der har været benyttet en kur, der har haft en sulteffekt eller lignende. Når du hopper på keto-kuren, skal du ikke opleve sult for du kan sagtens spise rigelige mængder mad. -Det skal bare være det rigtige mad du spiser.

Når du er på keto skal du undgå kulhydraterne, som vi allerede er klar over, ikke er så gode for vores kroppe. Kroppen forbrænder først de kulhydrater der indtages, men hvis der ingen kulhydrater er til stede, så vil kroppen i stedet få energien fra fedtet og når dette sker, har vi det der kaldes for ketose.