Her er 3 ideer til en unik ferie i det fri

Er du et menneske, som er særligt glad for naturoplevelser, og natur generelt, så er der rigtig mange ting, som man kan foretage sig i naturen. I tider, hvor digitale medier samt hverdagens travlhed altid fylder utroligt mange, så er der rigtig mange, som er begyndt at søge mere og mere imod naturen for at koble af og være fri for hverdagens støj. Det kan du også komme til, for naturen har nemlig utroligt mange godt oplevelser i vente, som du kan blive en del af ved at søge imod nogle alternative ferieløsninger.  
Man kan blandt andet tage på campingferie, ferie i det fri med telt, køreferie og meget andet for at komme ud i naturen og få nogle anderledes oplevelser. Vi vil i denne artikel komme med nogle ideer til hvordan du kan holde en god ferie i naturen uanset om du er til at sove i telt eller foretrækker en campingvogn.

Benyt de forskellige overnatningspladser i Danmark
 
I Danmark er vi så heldige, at vi har masser af natur, som bare venter på at blive besøgt. Uanset om man er til et skovområde eller et område ud til havet, så findes der et utal af muligheder. I Danmark findes der over 800 primitive overnatningspladser, hvor man frit kan overnatte i enten telt eller campingvogn, alt efter hvad man foretrækker.
Du kan finde en overnatningsplads næsten alle steder i landet, og man skal ikke køre eller gå ret langt for at nå dertil. De er alle indrettet sådan, at man nemt kan komme til at slå lejr, og ligger alle i nogle unikke omgivelser, hvor man har kort til natur. Hvis du skal bruge udstyr til overnatning i det fri, finder du et stort udvalg af tilbehør og udstyr på campz.

Tag på noreferie i Norge

Hvis du er mere til at komme udenlands for at opleve noget anderledes natur end det, som vi kan tilbyde her i Danmark, så skal du heldigvis ikke særligt langt for at finde noget meget unik natur, som enhver vil elske. Man kan nemlig hurtigt komme til Norge ente ved at køre, flyve eller sejle og har kan du få en masse oplevelser. Norge er et land, som er beriget med en masse fjelde, som har et bjerglignende udseende, som går dig til at måbe.
Langs Norges vestkyst er der fyldt med disse fjelde, hvor man får mulighed for at være i et med naturen. Norge er endvidere et land, som tilbyder fri campering overalt i naturen, så længe man overholder de regler, som der er blevet lavet. Det vil sige, at man ikke behøver at søge imod bestemte områder for at kunne slå et telt op – man kan simpelthen bare gøre det ude i det fri.

Tag på vandreferie
 
En anden feriemulighed, som du garanteret vil elske er vandreferie. Man kan mange steder i Europa finde noget meget unik natur, hvor det er muligt at vandre. I lande, som alperne går igennem, finder man meget udfordrende ruter, som vil kræve, at man er i meget god form, så her skal man være forberedt på, at det kan blive en udfordring. Man kan dog også sagtens finde ruter, som ikke går igennem bjerge, som man meget nemt kan komme til.