God sundhed med de rette tandlæger fra Hørsholm

God sundhed med de rette tandlæger fra Hørsholm

Hvad er den rette sundhed? Det er et meget omdiskuteret emne i dagens Danmark og fokusset på de unges sundhed er stadig stigende. I skolerne er der lavet madpolitikker og skærpede krav om det børnene får med til fødselsdagsfejringer mm. Mad og motion er altså i hovedsæde, når vi snakker om generel sundhed, men mange glemmer mundhygiejnen. Hvad lægger du først mærke til med de mennesker du snakker med? Smilet. Hvis munden ikke er pæn, så giver det et indtryk af generel dårlig sundhed eller hygiejne. Læs med herunder og få et overblik over den generelle sundhed med en mund i topform.

Husk altid at børste dine tænder

Kender du det, når du kommer sent hjem fra byen og ikke orker at børste dine tænder? Eller står for sent op, så et stykke tyggegummi virker mere overkommeligt? Forhåbentligt sker det ikke ofte, men det er når du kommer sent hjem fra en bytur at dine tænder er særligt udsatte, da du har drukket en masse syreholdige drikke, som er skadelige for dine tænder. Derfor er det vigtigt at få børstet dette væk. Et godt råd er at købe en blød tandbørste, således du skåner dit tandkød. Og så er et hvidt smil bare mere attraktivt.

Slip af med den dårlige ånde

De fleste tænker ikke over det, men det er vigtigt, at børste sin tunge, når du børster tænder. Tungen opsamler en masse bakterier, som ikke børstes væk under almindelig tandbørstning. Med tiden kan disse bakterier ophobe sig og danne slemt lugtende gasarter. Du kan både bruge din tandbørste på tungen, men også gøre brug af en tungeskraber. Start allerede i dag og slip for almen dårlig ånde. Hvis dette ikke hjælper på din dårlige ånde, så kan du prøve at benytte dig af sugetabletter med zink eller mundskyl.

Tandtråd

Du får det at vide hver gang du er til tandlæge. Nu får du det af vide igen – brug tandtråd! Det er ikke uden grund, at det gentages så ofte. Tandtråd er meget vigtigt, da der sætter sig ofte madrester i klemme mellem tænderne, som er umulige at fjerne med en almindelig tandbørste. I enkelte tilfælde kan resterne fjernes med tandstikker, men de virker ikke ligeså effektivt som tandtråden. Med tandtråd slipper du af med plak mellem tænderne og forebygger derigennem caries. Godt Smil tandlægerne i Hørsholm, som er Danmarks førende tandlægekæde, giver dig den rette vejledning til brugen af tandtråd og, hvilken slags der bedst fungerer til din mund.

Gå til tandlæge med hyppige mellemrum

De fleste går til tandlæge én gang om året til en almindelig tandrensning og et tjek, men da en stor del af Danmarks befolkning lider af tandlægeskræk, er der alt for mange, som ikke kommer til det årlige tjek. Bagsiden er blot, at de skader der eventuelt er opstået imellem dine tandlægekonsultationer på en tandklinik, kan være blevet meget værre. Dette medfører mere smerte og flere intense behandlinger, som også koster dig flere penge. Tag til en billig tandlæge i Hørsholm med regelmæssige mellemrum og få taget eventuelle problemer i opløbet, så de ikke udvikler sig voldsomt i en negativ retning.