Brug en vægtvest når du træner Calisthenics

Calisthenics er blevet en ny populær træningsform, hvor store muskelgrupper trænes alene gennem kropsvægtsøvelser. En disciplin der kræver øvelse, men presser kroppen til det yderste, og hermed skaber flotte resultater hvor kroppen både markeres udefra, og styrkes indefra. Med hjælp fra en vægtvest kan du effektivisere din træning, og således tilføre en ekstra dimension til din træning.

 

I mange år har styrketræning været populært blandt flere, grundet dets evne, til at opbygge muskelmasse, og således forme kroppen efter ønskede proportioner. Almindelig styrketræning med tunge vægte, kan dog være ekstremt skadeligt for både led og muskler hvis øvelserne ikke udføres korrekt, hvorfor calisthenics nu er begyndt at vinde mere frem. Med minimalt udstyr som en justerbar vægtvest, vil du med det rette mindset, kunne opnå mindst lige så hurtige resultater som ved almindelig styrketræning.

Calisthenics

Har du endnu ikke stiftet bekendtskab med træningsformen calisthenics, er det værd at hoppe med på bølgen, og få prøvet det af. Calistenics er en anden grad af styrketræning, der består af en række forskellige øvelser der alle har til formål at træne de store muskelgrupper. En stor del af de mest anerkendte øvelser består således balanca og vedholdenhed hvor musklerne syres til, nedbrydes, og omdannes på ny. Online finder du mange forskellige eksempler på hvordan de forskellige øvelser kan se ud, og i mange tilfælde er det kun fantasien der sætter grænser. Mange ting er mulige, så længe du blot på den ene eller anden måde presser en muskelgruppe.

Overordnet set er der tale om øvelser hvorved man enten skal gribe, skubbe eller på anden vis aktivere flere muskelgrupper på én og samme gang. Øvelserne skal udføres rytmisk og gentages af flere gange. En fordel kan her være at skabe en form for superset hvorved man virkelig får presset kroppen. Mange kombinerer også denne træningsform med løb for at bringe cardio ind, og den vej igennem forbedre ens udholdenhed og reducere deres fedtprocent.

Kinetik professionel vægtvest

Kinetik vægtvest er en vægtvest der er designet specielt med henblik på at effektivisere din træning. Det tilføjer ekstra vægt til kroppen, hvilket gør, at man skal kunne bære mere end ens egen kropsvægt hvilket skaber endnu mere udfordring til øvelser. Har du derfor beskæftiget dig med calistenics og prøvet det af et par gange, kan en vægtvest virkelig hjælpe med at løfte din træning til nye højder.

Kinetik vægtvest er sammensat af stærke og slidstærke materialer . Derudover er den kompakt med et dertilhørende strømlinet design hvilket giver en optimal komfort og fleksibilitet til din træning. Gennem en justerbar strop vil du være i stand til at kunne tilpasse vesten, og hermed tilpasse den lige præcis dine kropsproportioner. Den er skab med en vægtbelastning med formålet om at bidrage til en forøgelse i aktiveringen samt stimuleringen af dine muskler. En vægtvest kan bruges i flere sammenhænge, og ikke alene til din calisthenics træning. Vesten er særligt ideel til alle personer der både styrketræner, løber eller foretager Hiit, hvorved den gør at du bliver både stærkere, hurtigere og eksplosiv.