Alternative måder at komme i form på

Alternative måder at komme i form på

Uanset hvem man er, eller hvor man er i livet, så er der altid en måde at komme i bedre form på. Metoderne er ikke altid sjove, men ikke desto mindre er det vigtigt, at man holder sig i god form. Heldigvis er der dog en lang række alternative motionsmåder, der kan gøre det helt lidt sjovere, og det er bare med at kaste sig ud i det med krum hals, hvis man har mod på det.

Begynd til ridning eller anden motion sammen med dyr

Når man ikke kan finde motivationen til at dyrke motion og sport på egen hånd, så er det rigtig godt at have nogen ved sin side, som altid er frisk på lidt ekstra motion. Derfor kan det være en god, alternativ måde at komme i form på, hvis man f.eks. starter til ridning eller på anden vis får dyrket motion med en firbenet makker. Motion bliver bare mere motiverende, når man har et dyr, der venter tålmodigt på én, og selvom ridning måske ser afslappende ud, så kræver det mere, end man lige skulle tro.

Det er klart, at motion i samarbejde med dyr ikke er alles kop te, men hvis man har mod på at prøve noget nyt, så kan en tur på rideskolen bestemt betale sig. Det kan være, man bliver så bidt af det, at man gerne vil købe sin egen hest på sigt, og selvom det er en dyr fornøjelse, så er det ikke desto mindre en fornøjelse. Hvis du allerede kender en hest, der skal passes særligt godt på, så find tilskud til hest her på linket.

Træk i badetøjet eller grib golfkøllerne

Selvom mange mennesker sværger til golfbanen i tide og utide, så er det ikke desto mindre en god, alternativ måde at komme i god form på, da man går mange kilometer på en golfrunde. Her er der i høj grad tale om hyggelig motion, der dog sagtens kan mærkes i stængerne dagen efter, og det er en social sport, der sætter både krop og koncentration på prøve.

Er man mere til det våde element, så kan man f.eks. prøve sportsgrene som vandpolo eller kajakpolo af i sin lokale klub. Begge sportsgrene er van(d)vittigt hårde, og der er ingen tvivl om, at det er en rigtig god måde at komme i form på. I det hele taget er der uendelige muligheder for at komme i bedre form på – og hvis det er motivationen, der mangler, så er der altid en alternativ form for motion at komme i gang med.