Bevar motivationen med en personlig træner

Bevar motivationen med en personlig træner

Vil du gerne tabe dig? Eller bare generelt i bedre form? Trænger din krop til at blive strammet op og styrket? De fleste mennesker bliver i perioder motiveret til at gøre noget ved deres vægt eller form. Mange lægger hårdt ud og går til træningen med ild og sjæl – i starten! For de fleste ender det dog med, at motivationen ebber ud og pludselig er det igen svært at komme afsted til træning. Der kan være flere årsager til, at motivationen ikke holder. Her gennemgår vi de typiske grunde og fortæller, hvordan du kan undgå dem med hjælp fra en personlig træner. Læs mere på FortiusFitness København her

Mangler du en sparringspartner?

Det er absolut muligt at motivere sig selv til noget, man synes er hårdt men nødvendigt – i hvert fald for en stund. Men på lang sigt er det for mange svært at holde motivationen, hvis den udelukkende skal komme fra dem selv. Er du en af dem, der har brug for en sparringspartner, som holder dig op på de aftaler, du indgår med dig selv? Eller er det bare for svært at komme afsted, hvis du bare skal træne selv? Sådan er der virkelig mange, der har det.

Få sparring og fællesskab

Med en personlig træner får du både sparring og fællesskab. Hos din træner får du professionel sparring samtidigt med, at du indleder et personligt samarbejde. Træneren vil hjælpe dig med at overholde de aftaler og mål, du sætter for dig selv og din træning. Han eller hun vil støtte dig, opmuntre dig og vifte med guleroden efter behov. Din personlige træner vil være lige så optaget af dine mål og resultater som dig selv og kan dele opture og nedture med dig.

Træner du forkert?

Mange går i gang med at træne uden at have den mindste viden om kroppen og musklerne. Uden viden kan man risikere at skade sig selv, eller man kan træne hårdt uden at se nogle resultater. Begge dele kan ske, hvis du træner forkert og ikke har et program, der er tilrettelagt efter dine behov og ønsker.

Få lagt et træningsprogram der rykker

Det kan du undgå med en personlig træner. En træner er uddannet i at tilrettelægge et træningsprogram, der er godt for din krop og ikke skader den. De ved ligeledes, hvordan man træner, så der kan ses resultater. Selvom du træner meget er det nemlig ikke sikkert, at du gør det mest effektivt. Måske skal du træne cadio-træning fremfor styrketræning eller omvendt for at nå dine mål. En personlig træner kan udarbejde et træningsforløb, med den helt rette balance mellem de forskellige måder at træne på.

Er det for kedeligt at træne?

Når man selv træner i et motionscenter bliver det ofte ret ensformigt og kedeligt i længden. Man gør det samme hver gang, og til tider er det virkelig svært at komme afsted, fordi det bare ikke er motiverende at gentage de samme øvelser gang på gang.

Få et afvekslende træningsforløb

Hvis du vælger at træne med en personlig træner får du et afvekslende træningsprogram, der er nøje tilrettelagt efter den proces du skal igennem, og det mål du gerne vil nå. Det vil sige, at du undgår at gentage den samme træning igen og igen. Det vil derimod være en spændende oplevelse at møde til træning. Du vil både opleve, at det er sjovt at træne og, at du ser eller mærker de ønskede forandringer på din krop.

Motivation og glæde

Der er stor forskel på, om du træner selv, lidt på må og få, eller om du træner med en personlig træner. Din motivation stiger gennem den støtte og sparring du får menneskeligt og resultaterne er bedre, fordi din træning er tilrettelagt, så den er optimal for dig. På den måde er du sikker på at bevare din motivation og glæde gennem træningen.